Sunday, September 13, 2009

the decision

lama gile aku tak type dalam bende ni... it's not like there's nothing to talk about... banyak je perkara yang boleh dibicarakan... tapi mungkin sebab aku dah start sem.. pastu ngan projects lagi.. macam2 perkara yang menyebabkan aku takleh focus untuk update blog ni.. dan selepas berfikir dengan lebeh mendalam... sambil main ngan belon hak milik my little sister fatimah seperti dalam gambar diatas (yang bezanye aku dalam bilik aku, bukan kat tempat sebegitu), aku dah buat keputusan... i think i can only update this blog on holidays...

aku tak tau kenapa aku nak sangat letak gambar biskut ni (yeke biskut? entah2 bende lain)... maybe sebab tengah puasa.. and i kinda got hungry but i was happy at the same time... so being happy and hungry at the same time equals to... 5 smiling biscuits in a bowl?...


i'll start updating soon...

No comments:

Post a Comment