Saturday, June 27, 2009

revenge of the fallen

transformers 2 ni memang aku tertunggu2 nak tengok... dulu masa transformers yang first aku gi tengok dengan suraya, dalee, aiza and fatin... kitorang tengok kat midvalley.. hari first keluar... memang best ar.. aku ingat lagi time babak ade aksi je mesti fatin jerit "whoaaaa~" dalam wayang... mata memang tak kelip2 tengok... pastu tibe2 je ade air mata...

syef ngan epud beli tiket pukul 8.30 mlm... lepas maghrib dalam kol 8 camtu suraya amik aku ngan syaf pastu dier amik epud plak... niman ngan mozek dah sampai dah kat alamanda... dalam pejalanan terserempak ngan satu keta... rupe2nye dalam tu ade syed ngan syef.. syef bawak kereta adik dier...


transformers 2 pon tak mengecewakan... dari awal sampai abis dier tunjuk aksi je... 2 jam 30 minit straight... aku memang tak sedar masa berlalu.. tapi sebab nak betolkan cara duduk aku... aku stop kejap tengok skrin pastu terpandang hp aku.. dah 2 jam dah berlalu.. optimus prime tak lawan2 lagi ni... bile dier nak lawan ni?... tapi overall memang best ar... tak rugi aku tunggu lama nak tengok cite ni... aku paling suka scene masa sam dalam kelas... yang dier baca satu buku tebal ni dalam beberape saat je.. muke dier time tu kelakar gile.. suka ar bumble bee.. best gile sam dapat kereta camtu..

No comments:

Post a Comment