Thursday, April 23, 2009

meet my baby


okay.. since tujuan aku wat blog ni, is to share my videos..
aku nak kenalkan sesuatu yg sangat aku sayang...

tadaaaa...

everybody! say hai to my baby~


SAMSUNG SC-MX20 (RED) CAMCORDER

function dier biase je.. dan walopon dier auto-blur.. aku tetap suke~

masa mule2 ayah aku bawak dia balik.. i had a feeling that we were about to be the bestest friends like forever..

tapi malangnye my dad didn't bought it for me.. dier beli untuk keje dier.. dan aku hanya mampu memerhati dari jauh.. jauh la sangat... until one day.. dier bagi aku gune untuk aku bawak gi vacation kat Port Dickson with my friends.. pastu ayah aku dah tak mintak balik dah lepas tu..

soooo.. technically, memang dah ditakdirkan kitorg akan bersatu.

No comments:

Post a Comment